petek, 4. maj 2018

Vrtni roštilj na ugljen

Veliki izbor vrtnih roštilja na jednom mjestu. Nudimo samo vrhunski dizajnirane i kvalitetne vrtne roštilje, svih dimenzija i oblika. Odaberite najbolji roštilj za svoj vrt, i pozovite ekipu na nezaboravno druženje uz mirise mesa sa roštilja.





Roštilje iz naše ponude možemo podijeliti na: plinski roštilji, roštilji na ugljen, električni roštilji, ugradbeni roštilji, keramički roštilji, prijenosni roštilji i roštilji za ugostiteljstvo. Ponuda je zaista raznolika, i posebno prilagođena da zadovolji potrebe mnogih. Na Vama je da razmislite i odlučite se za najbolji dizajn roštilja za Vaš vrt. Cijenom je ponuda također kategorizirana, što znači da ćete lako odabrati tip roštilja koji želite, i označiti raspon cijene koja odgovara Vašim mogućnostima i potrebama.

Uz vrhunske roštilje dolazi i vrhunska zabava. Pozovite prijatelje, poslovne partnere ili obitelj na nezaboravno druženje. Uživajte uz mirise mesa sa roštilja, te uz osvježavajuće odabrano piće. Neka ugođaj bude vrhunski. Roštilji iz naše ponude prilagođeni su tako da će zadovoljiti potrebe kuhara amatera, ali i majstora kuhinje. Roštiljada će biti nezaboravno iskustvo za sve koji se iskušaju na nekom od roštilja iz naše bogate ponude.

Kakve roštilje razlikujemo?


Osim malih prijenosnih roštilja, koji se odlikuju kvalitetom i dugotrajnošću, tu su i vrtni roštilji koji će dati poseban ugođaj Vašem vrtu. Posebni, zidani ili montirani roštilji prilagođeni su tako da daju jednu dodatnu notu luksuza i kompletnog izgleda Vašem vrtu i okućnici. Dekorativni element nije samo to – dekoracija, nego je vrhunac ponude i namjenski dizajniran roštilj koji je efikasan, i kvalitetan element svačijeg kulinarskog umijeća. Dokažite se i pokažite da možete pripremiti vrhunski roštilj. Ponudite se kao majstor roštilja, a kvalitetu pečenja prepustite kvaliteti naših proizvoda. Uz roštilje iz naše ponude lako je biti šef majstor, u što ćete se uvjeriti već i nakon prve roštiljade u Vašem vrtu.

Roštilji za vrt posebno su dizajnirani i rađeni tako da odolijevaju vremenskim uvjetima. Za izradu vrtnih roštilja korišteni su samo najbolji materijali, te metali od nehrđajućeg čelika. Za još bolje i kvalitetnije čuvanje, u ponudi imao i posebno rađene cerade (pokrivke) za roštilje, da bi što duže trajali i bili spremni za sljedeću zabavu.



Pogledajte našu web trgovinu i pronađite roštilj prema Vašim željama i mjerama. Uvjerite se u kvalitetu naših proizvoda i budite jedan od mnogih zadovoljnih kupaca.

1 komentar: