torek, 28. avgust 2018

Natpisi za majice, popularan i cool trend

Ubrajate li se i vi u skupinu ljubitelja modnih trendova tekstilne industrije, cool trendova kao što su primjerice natpisi za majice? Ako je odgovor potvrdan, tada je sigurno da ste vi pravi sljedbenik mode, jer natpisi za majice su trend za kojim naprosto lude svi istinski ljubitelji odjevnih trendova.
Tekstilna industrija svako malo izbaci na tržište neki novitet koji kraće ili duže opstaje na tržištu, ali pomama za trendom majica s različitim natpisima ne jenjava, štoviše, čini se da je svakim danom sve veća.

Dakle, natpisi za majice nisu novitet u tekstilnoj industriji, ali sa sigurnošću se može ustvrditi da su oni vječno popularan detalj, koji i onu sasvim običnu i neuglednu majicu preobražava u cool odjevni predmet.

Natpisi za majice



Klasični i jedinstveni natpisi za majice

Majice s natpisima su interesantni komadi odjeće kojima ne mogu odoljeti oni koji ih rado nose, ali ni promatrači. Natpisi na majici prijatelja, poznanika ili slučajnog prolaznika su nešto što se jednostavno mora pročitati. Priznajte, zagledate li se često u majicu s natpisom i jednostavno ne možete odoljeti a da ga ne pročitate?

Što to zanimljivo poručuju ova neodoljiva bijela slova na predivnoj crvenoj majici? Ili čak obratno,  upadljiva crvena slova na predivnoj čisto bijeloj podlozi? Ili pak šareni i veseli natpis s mladenačkom dozom razigranosti? Neograničene mogućnosti, šarolike kombinacije boja, ideja i tekstualnih uzoraka – sve to nude natpisi za majice.


Beskonačne igre riječi za razne prilike

Natpisi za majice mogu biti u obliku šaljivih izreka koje će baš svakome izmamiti osmijeh na lice, zatim u obliku mudrih poruka nad kojima će se zamisliti svaki promatrač. Tu su i vječno popularni citati, mudri slogani, poruke voljenim osobama, dragim ljudima, svijetu ...

Posebno zanimljive su majice s natpisima po narudžbi, koje se prema unaprijed dogovorenoj narudžbi i zadanim sloganima izrađuju za određene prigode. Primjerice popularne majice s natpisima su za završetak nekog školskog razdoblja, a gotovo obavezno za maturante srednje škole, ali ni osnovnoškolci im ne mogu odoljeti i njima obilježavaju kraj četverogodišnjeg ili osmogodišnjeg školovanja.  Natpisi na takvim majicama su gotovo uvijek šaljivi i dosjetljivi, a time i izuzetno zanimljivi.

Tko su ljubitelji natpisa na majicama?

Majice s natpisima obožavaju svi. Mlađe generacije su naprosto lude za njima. Nema tog tinejdžera koji u svom odjevnom ormaru nema barem jedan primjerak majice s natpisom.

I srednje generacije ih rado nose, što nije niti malo začuđujuće, jer tko može odoljeti tim zanimljivim nadahnućima ispisanima na tkanini? Budući da natpisi za majice slove kao mladenački trend, starije generacije majice s natpisima nešto rjeđe nose, ali zato ne propuštaju priliku pročitati natpis koji uoče na majici prolaznika.

Budite i vi u trendu. Budite zanimljivi, jedinstveni i cool. Izaberite već danas za sebe barem jedan neodoljivi model majice s natpisom!

Softshell jakne su odlične i za one malo zahtjevnije sportske aktivnosti poput skijanja, planinarenja ili pak vožnje bicikla i odlično odrađuju i pružaju tijelu adekvatan štit.

Ni komentarjev:

Objavite komentar